Keittiöt ja kaapistot

Valitse tunteella

Tunnelmoi ja maistele. Keittiö on kotisi keskipiste. Paikka jossa voit nauttia elämästä ja ruoasta. Unelmoida ja kokea suuria tunteita. Elää upeita hetkiä.

AINA yhdistää osaavat kotimaiset toimijat, joilla on takanaan vuosikymmenten kokemus. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan 25 vuoden kokemuksella lapinlahtelaisessa Mellano Oy:ssä suomalaisella ammattitaidolla. Mistään ei ole tingitty, vaan kalusteissa käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja ja mekanismeja.

AINA-tuotteiden korkea laatu perustuu niiden valmistuksessa käytettyihin uusimpiin teknisiin menetelmiin, korkealaatuisiin materiaaleihin sekä jatkuvaan laaduntarkkailuun.

Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri perheesi tarpeisiin sopivan keittiön. Osaavat AINA-ammattilaiset auttavat ja huolehtivat unelmasi toteutuksesta.

Keittiökalusteiden lisäksi AINA tarjoaa ratkaisut myös kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Valikoimassa on niin ajattomia klassikoita kuin trendikkäitä uutuuksia. Tuotteitamme yhdistää kestävyys ja korkea laatu. Kysy 25 vuoden takuusta ja rahoituksesta!

Lataa Aina keittiökuvasto tästä! (PDF)

Ota yhteys!

Suunnittelu / myynti
040 455 5375

Kysy myös joustorahoitusta!

valmistettu_suomessa

Kaapistot

Tank-kaapistot tehdään aina mittojesi mukaan. Tarjoamme valittavaksesi laajan värivalikoiman lisäksi runsaasti varusteita säilytykseen – juuri Sinun kotiisi suunniteltuna ja koottuna.

Monipuolisten lisätarvikkeiden ansiosta saat Tank-säilytysjärjestelmästäsi juuri sellaisen kuin haluat. Tavoitteenamme on toiminnallinen ja kaunis säilytysjärjestelmä, jota on mukava käyttää. Erilaisilla laatikoilla, koreilla, housu-, kenkä- ja solmiotelineillä rakennetaan säilytysjärjestelmästä yksilöllinen, käytännöllinen kokonaisuus. Valinnan helpottamiseksi tarjolla on myös kymmeniä valmiita moduuleja.

Tank-säilytysjärjestelmä sopii mainiosti myös näyttäväksi väliseinäksi esim. eteisen ja olohuoneen välille. Lisävarusteena saatava 10 mm paksuinen taustalevy kiinnittyy.

Liukuovet

Liukuovet saat alumiini-, laaka- tai leveäkehysovina. Pintamateriaaleja ja värejä voit yhdistellä haluamallasi tavalla yhdessä Tank-asiantuntijasi kanssa - saat liukuovet haluamallasi kokoonpanolla kätevästi. Liukuovien jämäkkä rakenne mahdollistaa leveät ja korkeat ovet.

Kaikilla ovien ja laatikostojen liikkuvilla osilla on 10 vuoden takuu.

   


Turuntie 8 13130 HÄMEENLINNA | PUH 040-5149393 | eino.kahkaro@talocenter.fi