Keittiöt ja kaapistot

Valitse tunteella

aina_logo_new

Tunnelmoi ja maistele. Keittiö on kotisi keskipiste. Paikka jossa voit nauttia elämästä ja ruoasta. Unelmoida ja kokea suuria tunteita. Elää upeita hetkiä.

AINA yhdistää osaavat kotimaiset toimijat, joilla on takanaan vuosikymmenten kokemus. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan 25 vuoden kokemuksella lapinlahtelaisessa Mellano Oy:ssä suomalaisella ammattitaidolla. Mistään ei ole tingitty, vaan kalusteissa käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja ja mekanismeja.

AINA-tuotteiden korkea laatu perustuu niiden valmistuksessa käytettyihin uusimpiin teknisiin menetelmiin, korkealaatuisiin materiaaleihin sekä jatkuvaan laaduntarkkailuun.

Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri perheesi tarpeisiin sopivan keittiön. Osaavat AINA-ammattilaiset auttavat ja huolehtivat unelmasi toteutuksesta.

Keittiökalusteiden lisäksi AINA tarjoaa ratkaisut myös kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Valikoimassa on niin ajattomia klassikoita kuin trendikkäitä uutuuksia. Tuotteitamme yhdistää kestävyys ja korkea laatu. Kysy 25 vuoden takuusta ja rahoituksesta!Lataa Aina keittiökuvasto tästä! (PDF)

Ota yhteys!

040-5149393

valmistettu_suomessa

REILU ®

Reilu® on liukuovellisen säilytysjärjestelmämme runko, joka muuntautuu moneksi. Reilulla teet säilytysjärjestelmän millintarkasti paikkaan kuin paikkaan ja juuri niin kuin haluat. Kokonaisuuden välit voit mitoittaa haluamallasi tavalla. Voit varustaa ne hyllyillä, koreilla, laatikoilla tai vaatetangoilla. Lisävarusteena saatavana myös, housu- ja solmioteline, siivousvälinesetti sekä ulosvedettävä kenkähylly ja peili. Reilulla voit siis tehdä aina sopivan ratkaisun asiakkaasi tarpeeseen. Kokonaisuus koostuu max. 2700 mm korkeista päätysivuista, välisivuista, hyllyistä ja yläpohja-/ valolipasta. Kokonaisuus asennetaan helposti lukitsevilla hyllynkannakkeilla ja kulmaheloilla. Uutuutena kokonaisuuteen on nyt saatavana myös tausta. Alapohja on säädettävä, ja sivut kiinnittyvät siihen kalusteheloilla. Yläpohjaan saatavana LED-nauhavalo.

liukuovi_01_rgb liukuovi_05_rgbliukuovi_16_rgb liukuovi_28_rgb

   


Turuntie 8 13130 HÄMEENLINNA | PUH 040-5149393 | eino.kahkaro@talocenter.fi